18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kumar masasında kanlı kavga

Florya’da kumar oynandığı iddia edilen bir kıraathanede, iş yeri sahibi ile müşteri arasında çıkan kavga kanlı bitti. Silahlı kavgada kıraathane sahibi hayatını kaybederken, bir garson yaralandı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Florya Yamaç Sokak 2 numarada bulunan Yamaç Apartmanı’nın giriş katında bir kıraathanede meydana geldi. Kıraathaneyi işleten Hüseyin Çebi ile birlikte poker oynadığı iddia edilen ve kimliği açıklanmayan bir kişi arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen şahıs, silahını çekerek kıraathane sahibi Çebi’ye kurşun yağdırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Çebi, olay yerinde hayatını kaybetti. Kurşunlardan birinin isabet ettiği garson Servet Erdem (33) ise ağır yaralandı. Başından ağır yaralanan Erdem, özel bir araçla Bakırköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Erdem’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Hüseyin Çebi’nin cesedi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, olay yerinden plakası alınamayan "Opel" marka bir araçla kaçan, cinayeti işlediği iddia edilen Yüksel Yalçınkaya adlı isimli kulüp işletmecisini yakalamak için çevrede çalışma başlattı.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 11:08:59
Güncelleme :20 Aralık 2004 Pazartesi 14:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?