19
Mayıs
2024
Pazar
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Satıcı, iddialı konuştu!

AK Parti'nin Bakırköy Belediye Başkan adayı Oğuz Satıcı, partililerle bir araya geldi.

Bakırköy'ün belediyecilikte 5 yıldır zaman kaybettiğini söyleyen Satıcı, "Hem kaybedilen yılları geri alacağız hem de geleceğe daha fazla yatırım yapacağız" dedi.

Yerel seçimler öncesi siyasi partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yıllarca Türkiye İhracatçılar Meclisi (YİM) Başkanlığı'nı yürüten ve geçtiğimiz Haziran ayında görevini devreden Oğuz Satıcı, AK Parti'den Bakırköy Belediye Başkan adayı oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Satıcı, adaylığının kesinlik kazanmasıyla birlikte seçim çalışmalarına hız verdi.

AK Parti Bakırköy İlçe Teşkilatı tarafından Cem Karaca Kültür Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısına katılan Satıcı, burada iddialı açıklamalarda bulundu.

5 yıl boyunca Bakırköy'ün belediyecilik anlamında vakit kaybettiğini savunan Satıcı, "Ben yıllarca Türkiye İhracatçılar Meclisi gibi ülke ekonomisi için oldukça önemli olan bir kuruluşta hizmet verdim. Bu zaman zarfında birçok rekorlara imza attık. Kısmet olursa belediye başkanı olduğumda da Bakırköy ilçesinde hem kaybedilen yılları geri alacağız hem de geleceğe daha fazla yatırım yapacağız" dedi.

Bakırköy'ün İstanbul'un vitrini olduğunu kaydeden Satıcı, "Oldukça iddialıyız. Teşkilattaki arkadaşlarımızdan da güç alıyorum. İnşallah bu işi hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından program, partililerin istişare toplantısıyla devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 15:07:10
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 15:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?