30
Mayıs
2024
Perşembe
BAKIRKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Seyyar satıcalara meydan dayağı

Bakırköy sahilinde uygulama yapan zabıta ekipleri ile seyyar satıcılar birbirine girdi.

Zabıta ekipleri kendilerine sopayla saldıran seyyar satıcılara copla karşılık verince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Zabıta ekiplerinden kaçmaya çalışan bir seyyar satıcı ise çareyi denize atlamakta buldu.

Bakırköy sahilinde seyyar satıcılara yönelik uygulama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, beklenmedik bir direnişle karşılaştı. Tezgahlarını kaldırmamakta direnen seyyar satıcılar, zabıta ekiplerine sopalarla direndi. Seyyar satıcıların bu tavrına zabıta ekipleri de sert şekilde karşılık verince ortalık bir anda savaş alanına döndü. Polis ekiplerinin de desteğini alan zabıta ekipleri, seyyar satıcılara adeta meydan dayağı attı. Zabıta ve seyyar satıcılar arasında yaşanan arbedeyi sahildeki vatandaşlar da korkulu gözlerle izledi.

Zabıta ekiplerine saldırdıktan sonra kaçmak isteyen bir seyyar satıcı ise uzun süren kovalamacanın ardından deniz kıyısında kıstırılınca kendini denize attı. Yüzme bilmediğini söyleyen seyyar satıcının yardımına yine zabıta ekipleri koştu. Zabıta ekiplerinin yardımıyla denizden çıkarılan seyyar satıcı gözaltına alındı.

 

 

 

 

 

 

 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2008 Pazar 16:32:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?