23
Mayıs
2024
Perşembe
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Başkan Bürge, öğrencileriyle hasret giderdi

Geleneksel olarak her yıl öğrencileriyle bir araya gelen öğretmen Başkan BÜRGE, bu yıl da Belediyede düzenlediği yemekte eski öğrencileriyle bir araya gelip hem hasret giderdi hem de ilçesiyle alakalı bilgi alışverişinde bulundu.

10 Ocak Salı akşamı gerçekleştirilen ve yaklaşık beş saat süren yemekli program son derece samimi bir atmosferde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Programda; Hüseyin Bürge’nin öğretmenliği bırakıp Belediye Başkanı olarak göreve başladığı 1994 yılından itibaren geçen on bir yılın öğrencilerin ve öğretmenlerinin aralarındaki sevgi ve muhabbetten bir şey eksiltemediği görüldü.

Aralarında Akademisyenler, üst düzey yöneticilerin de bulunduğu yaklaşık 150 eski öğrencisinin katıldığı yemekte öğrenciler söz alarak ilçede bugüne kadar yapılan çalışmalar ve özellikle gelecekte Bayrampaşa’nın yaşamın merkezinde bir ilçe olabilmesi için yapılmasını istedikleri çalışmalar ve soysa-kültürel faaliyetlerle ilgili görüş ve önerilerini dile getirdiler. Başkan Bürge bu açıklamalardan çok istifade ettiğini belirterek Bayrampaşa’da gerçekleştirmeyi düşündükleri projelerden bahsetti. Zaman zaman öğrenciler eski günlerden ilginç hatıralarına da değinerek Bürge’ye olan sevgilerini ve bu imkanı onlara sağladığı için teşekkürlerini bildirdiler.

Başkan Bürge de; bugün her biri hayatın değişik alanlarında önemli vazifeler üstlenen öğrencilerini karşısında görmekten son derece memnun ve onların yetişmesinde payı olduğu için de kendisini gerçekten bahtiyar hissettiğini bunu hiçbir şeyle değiştiremeyeceğini belirtti. Ayrıca Bayrampaşa’nın gelişimi için bilgi alışverişinde bulunarak kendisine sağladıkları destekden dolayı teşekkürlerini belirten Başkan Bürge , gerçekte hiç öğretmenlikten ayrılmadı. Öğrencilerine olan sevgisini yüreğinde hep hissetti ve hissetmeye’de devam edecek.
Melek TÜRKMEN-KENTHABER/B.PAŞA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 10:35:20
Güncelleme :31 Mart 2005 Perşembe 16:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KENAN BIÇAK IP: 85.96.252.xxx Tarih : 1.04.2005 22:18:16
BAYRAMPAŞAYA MAHMUTBEYE GİRİŞ VE MAHMUTBEYDEN ÇIKIŞ YOLU İSTİYORUZ TUNA LİSESİ ÖĞRENCİNİZ KENAN BIÇAK