27
Mayıs
2024
Pazertesi
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Saturn ilk mağazasını açtı

SATURN, TÜRKİYE'DEKİ İLK MAĞAZASI İSTANBUL FORUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NDE AÇTI

Avrupa'nın teknoloji ürün mağazası Saturn'un Türkiye'deki ilk mağazası, bugün Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Saturn, iddialı fiyatlarıyla da farkını ortaya koyarak tüketicilerden yoğun ilgi gördü.

Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkede 230'u aşkın mağazasıyla teknoloji keyfini yaşamın bir parçası haline getirmiş teknoloji tutkunlarının adresi olan Saturn, en yeni teknolojiyi, en düşük fiyatlar ve en iyi müşteri hizmeti ile Türkiye'ye getirdi.

"Büyük konuşmaya geliyoruz" diye seslenerek pazara iddialı bir giriş yapan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Avrupa'nın önde gelen tüketici elektroniği mağazası Saturn, avantajlarıyla Türkiye'ye geldi.

Saturn, Forum İstanbul'da gerçekleştirilen mağaza açılışıyla, 45 bini aşkın en yeni teknoloji ürününü teknoloji tutkunlarıyla buluşturdu. Teknolojiyi en iyi şekilde deneyimlemek üzere bir fuar havasında tasarlanan Saturn Forum İstanbul mağazası 4 bin 300 m2'lik satış alanına sahip bulunuyor.

Teknoloji tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Saturn Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Yıldırım Karaali, Saturn'un Türkiye'ye büyük hedeflerle geldiğini belirterek "Elektronik mağazacılık pazarı Türkiye'de yüksek potansiyele sahip. Biz de Saturn farkını bu pazarda yaşatmak ve tüketicilerin beklentilerini en iyi şekilde ve Saturn farkıyla karşılamak hedefindeyiz. Bu rekabette gücümüzü göstereceğiz. Büyük konuşmak için buradayız" dedi.

Türkiye'deki ilk mağazalarının heyecan içerisinde olduklarını belirten Karaali, sözlerine şöyle devam etti: "Teknolojiyi yaşamının en keyifli parçalarından biri haline getirmiş tüketicilerimize fuar havası sunan mağazalarımız ve satış&satış sonrası hizmetlerimizle Saturn farkını yaşatmak temel hedefimizdir. Türkiye'de hızla büyüyeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde açılacak olan yeni mağazalarımızın hazırlıklarına şimdiden başladık. Yaratacağımız istihdamla kriz etkilerini hafifletmeye çalışacağız. 2010 sonuna

kadar Türkiye'de en az 5 mağaza açmak ve Avrupa'daki başarımızı Türkiye'de de sürdürerek en yüksek ciroya ulaşmak hedefimiz."

Saturn İstanbul Forum mağazası, 4 bin 300 m2 satış alanı ile en yeni yüksek teknoloji ürünlerinin en iyi şekilde sergilenmesi ve incelenmesi için ferah bir mekan sunuyor. Yeni ürün ve tedarikçi stantları ile bir fuar karakteri sunan mağaza, 45 bini aşkın ürün çeşidini özgürce değerlendirme ve deneyimleme olanağıyla benzerlerinden farklılaşıyor.

"Büyük konuşmaya geliyoruz" sloganıyla pazara iddialı bir giriş yapan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Saturn'un büyüklük taahhüdünün ardındaki hizmetler şöyle sıralanıyor: "En teknolojik ürünler ve en düşük fiyat garantisi, donanımlı eğitimler alan satış personelimiz ile uzman danışmanlık hizmeti, küçük bir ücret karşılığında, dileyen müşteriye özel garanti süresi uygulama hizmeti, Saturn Plus Garanti ile 5 yıl ürün garantisi, İstanbul ili içerisinde ücretsiz eve teslimat hizmeti, montaj ve servis

danışmanlığı hizmeti"

SATURN, TÜRKİYE'DEKİ İLK MAĞAZASI İSTANBUL FORUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NDE AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 11:03:00
Güncelleme :29 Ekim 2009 Perşembe 12:05:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ASLAN BAY IP: 81.213.127.xxx Tarih : 18.12.2009 14:36:58

herşey iyi hoşta kardeşim koskoca kurumun bir müşteri hizmetleri telefonu bile yok. müşteriyi ne kadar ciddiye alıyosunuz acaba........nasıl ulaşacak müşteri size sorununu nasıl aanlatacak.