19
Mayıs
2024
Pazar
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Bayrampaşa'da ev hanımları maharetlerini sergiliyor

Bayrampaşa Belediyesi tarafından hanımlarımıza el becerileri kazandırmak amacıyla kurulan BAYMEK (Bayrampaşa Belediyesi Meslek Edindirme Kursu) kursiyerleri bir yıl boyunca öğrendikleri ve ürettikleri çalışmaları içeren el becerilerini tanıtmak ve başarılarını paylaşmak için sergiye çıkarıyorlar.

Çeşitli branşlarda (Kuaförlük, ahşap rölyef, mefruşat, makine nakışı, modelistlik, dikiş ve el sanatları) eğitim veren BAYMEK ile hanımlarımız öğrendikleri el becerilerini; evlerinde, ailelerinde ve çevrelerinde uygulayarak, ev ve ülke ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Aynı zamanda hanımlarımızın üretken duruma gelmelerini, evlerindeki sorumlulukların vermiş olduğu yorgunluğu atmalarını ve yeni dostluklar kurmalarını sağlayan BAYMEK, sosyal yaşama adaptasyon noktasında büyük bir rol üstlenmiş bulunuyor.

Yaz ve kış iki dönem olmak üzere Altıntepsi Mah. Mete Sokak, 83 numarada faaliyet gösteren BAYMEK’in 250 kursiyerinin ürettikleri eserlerin yer alacağı “13. KIŞ DÖNEM SONU SERGİ AÇILIŞI VE SERTİFİKA TÖRENİ” 27 Mayıs 2004 Perşembe günü gerçekleştirilecektir.


Tarih: 27 Mayıs 2004 Perşembe
Saat : 11.00 (Kokteyl, eğlence, müzik)
Yer : Bayrampaşa Belediyesi Sergi Salonu
(Belediye Hizmet Binası giriş katı)
Melek Türkmen-KENTHABER-İSTANBUL/BAYRAMPAŞA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2004 Çarşamba 13:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?