20
Mayıs
2024
Pazertesi
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Bayrampaşa'da gürültü kirliliği ile mücadele

Bayrampaşa Belediye Başkanlığı; sesli satış yaparak halkı rahatsız edenlere karşı sürdürdüğü mücadele sonucunda 95 satıcıyı tesbit ederek yasal işlem uyguladı.

Halktan gelen şikayetleri değerlendiren Bayrampaşa Belediyesi Zabıta ekipleri ayrıca mahalle ve sokak aralarında yaptığı gezici devriye görevi ile sesli satış yaparak gürültü kirliliğine neden olanları uyardı ve hopörler, el megafonu, anfi ve mikrofonlarına el koydu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge; "Büyük bir metropol içinde yaşamamız bir çok sorunu da paralelinde getiriyor. Bu sorunların en büyüğü ise kirlilik; hava, su, çevre ve gürültü kirliliği. Yerel yönetimlerin asli görevleri arasında olan kirlilik ile mücadelede , halkımızın da desteğinin önemi büyüktür. Bir zamanlar hava kirliliği nedeniyle nefes alamaz durumda idik. Gürültü ve görüntü kirliliğinde aynı durumu yaşamamak, temiz ve sorunsuz bir çevrede yaşamak için elele verelim ve çevremize sahip çıkalım. " dedi

Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2004 Pazartesi 12:56:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hülya bilen IP: 85.97.16.xxx Tarih : 30.08.2008 10:53:48

gurultuyle mucadele guzel 6 aydır sokakta satıcılardan bıktık artık sutcusu,meyvacısı,sucusu,bagırmaktan uyuyamaz hale geldık bır ara sucular zıllere basıyorlardı su satmak ıcın umarım bu durum duzelır bır an once burda 2 senedır oturuyorum bayrampasa guzel satıcılar olmasa dahada guzel olacak.