18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Belediye personeli Armutlu'da motive oldu

Yeni projelerin üretilmesinde ve hayata geçirilmesinde personeli ile birlikte hareket eden Bayrampaşa Belediyesi, yenilikçi ve girişimci personelde motivasyonun önemi gereği, bünyesinde görev yapan yöneticilerini, memur ve işçi personelini İhlas Armutlu Tatil Köyü’nde bir araya getirdi.

Hafta sonu 11-12-13 Mart tarihlerinde düzenlenen programda belediye çalışanları hem eğlendiler, hem de Belediye Başkanı Hüseyin Bürge’nin başkanlığında eğitim seminerine katıldılar.

Geçmiş yılların genel bir değerlendirmesini yaparak, önümüzdeki yıllarda gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Bürge; ekip çalışmasının önemine değinerek personeliyle karşılıklı fikir alış-verişinde bulundu.

Bürge: “gelişen dünya ile birlikte, insan ihtiyaçları da değişmektedir. Kültürel, sosyal, ekonomik vb. bir çok alanda yaşanan bu değişime ayak uydurabilmek için halka hizmet için var olan yerel yönetimlere büyük görevler düşmektedir. Her birimizin ayrı ayrı sorumluluklar yükleyen bu görevleri en iyi şekilde yerine getirebilmek için “halka daha iyi hizmeti nasıl sağlayabiliriz?” Sorusunu kendimize sormalı; yeni fikirler, projeler üretmeli ve hayata geçirmeliyiz.” dedi.







Melek Türkmen-Kenthaber/Bayrampaşa
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 11:49:34
Güncelleme :15 Mart 2005 Salı 11:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?