23
Mayıs
2024
Perşembe
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Belediyede veda gecesi

Gece gündüz demeden ağır şartlar altında çalışan yorucu mesleğin sahipleri zabıta memurları, gönüllerde taht kuran müdürleri için bir araya geldi.

Bayrampaşa Belediyesinde görev yapan zabıta memurları emekli olan müdürleri için veda gecesi düzenledi.

Yemek ve canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen gecede, Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Başkan Yardımcıları ve Belediye Müdürleri de çok sevilen Zabıta Müdürü Gündoğan Göçmen’i yalnız bırakmadı.

Zabıta mesleğinin şartları gereği; gece gündüz yorulmadan 27 yıl bu mesleğe gönül veren Zabıta Müdürü Gündoğan Göçmen için düzenlenen ve duygusal anların yaşandığı veda gecesi adeta geride kalan 27 yılın acı tatlı anılarının sohpetlerde parıldamasıyla sıcak bir atmosfer içinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

GÖÇMEN meslektaşlarına; “benim asıl ailem, zamanımın büyük çoğunluğunu beraber geçirdiğim, acı tatlı bir çok anıyı paylaştığım sizler oldunuz. Zaman geldi güldük, zaman geldi üzüldük, gecemizi gündüzümüzü paylaştık ve aramızda sevgi bağı hizmet verdiğim 27 yılda daha da güçlendi. Bilinki bu sevgi bağı emekli olup aranızdan ayrılsam da hiçbir zaman kopmayacaktır. Sizinle birlikte bir ömür yaşayacaktır.” Diyerek arkadaşlarından ayrılmanın buruk acısını ifade etti.

Program sonunda Başkan Bürge emektarı Gündoğan GÖÇMEN’e teşekkür plaketi takdim ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi. Ayrıca Bayrampaşa Belediyesi bünyesinde farklı birimlerde görev yapan ve emekli olan 37 personele de teşekkür plaketi verildi. Plaket töreninin ardından zabıta memurları emekli olan müdürleriyle birlikte müzik eşliğinde oynayarak veda ettiler.

Melek Türkmen-Kenthaber/Bayrampaşa
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2005 Cumartesi 15:26:19
Güncelleme :14 Nisan 2005 Perşembe 10:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?