18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Gaspçı operasyonu

Bayrampaşa’da, çok sayıda gasp olayına karıştığı belirlenen 19 yaşındaki genç yakalandı. Şahıs alınan ifadesinin ardından Eyüp Adliyesi’ne sevk edildi.

Alınan bir ihbarı değerlendiren Bayrampaşa araştırma ekipleri, Uğur Çetinkaya (19) isimli bir gaspçının Bayrampaşa Kartaltepe’deki evine operasyon düzenledi.

Operasyon sırasında evde bulunan Çetinkaya’nın yakınları, polislerden birine bıçaklı saldırıda bulundu. Polislerle yakınlarının arasında çıkan tartışmadan faydalanan Uğur Çetinkaya, ilk önce tuvalet penceresinden dışarı kaçmaya çalıştı. Kaçamayacağını anlayan Çetinkaya, tekrar içeriye girmeye uğraştığı sırada evin duvarına asılı bir şekilde yakalandı.

24 ayrı gasp olayına karışan, çok sayıda öğrencinin cep telefonlarını çalan ve bu suçlardan dolayı 1.5 yıldır aranan Çetinkaya’nın çaldığı paralarla Beyoğlu’ndaki gay barlarında eğlendiği öğrenildi.

Çetinkaya’nın son olarak S.E. (17) adında bir lise öğrencisini gasp ettiği tespit edildi. İfade vermek için Bayrampaşa Araştırma Amirliği’ne gelen mağdur olduğu ileri sürülen S.E, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Çetinkaya, alınan ifadesinin ardından Eyüp Adliyesi’ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2005 Pazartesi 16:00:07
Güncelleme :14 Nisan 2005 Perşembe 10:50:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?