17
Mayıs
2024
Cuma
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Iraklı minik futbolcular Bayrampaşa'da

Bayrampaşa’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleştirilecek olan kutlama programına Irak’lı minik futbolcular da katılıyor.

Bayrampaşa Belediyesinin katkılarıyla Danone’nin koordinatörlüğünde Bayrampaşa’ya getirilen 92 ve 93 doğumlu, 14 Iraklı minik futbolcu, 1 antrenör, 1 Bakanlık Temsilcisi ve 1 tercüman olmak üzere 17 kişi Bayrampaşa Belediyesi Terazidere Spor kompleksinde antremanlarına başladı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge’nin de katıldığı antremanlar esnasında duygulu anlar yaşandı. Iraklı minik futbolcuların her biri ile tek tek ilgilenen ve konuşan Bürge “savaşlarda şüphesiz ki en büyük yarayı çocuklar alıyor. Savaşın ne demek olduğunu anlayamayan çocuklar bir anda savaşın acı yüzü ile karşı karşıya kalıyor ve mutluluk dolu dünyalarına kara bir leke gibi giriveriyor. 23 Nisan’da Afgan çocukları ile yapılan futbol musabakası 19 Mayıs’da Iraklı çocuklar ile devam ediyor. Gerçekleştirilen bu organizasyonlar ile dünyaları kararan çocuklarımızın yüzlerini güldürmeyi ve bulundukları ortamdan uzaklaşmalarını sağlamayı amaçladık. Böylesine hayırlı bir organizasyonu gerçekleştiren Danone yetkililerine de teşekkür ederim.” Dedi.

Dünyanın üzüntü ile izlediği ırak halkına ve çocuklarına moral vermek amacıyla davet edilen Irak’ın değişik illerinde yaşayan minik futbolculardan oluşan karma takım 19 Mayıs günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında gerçekleştirilecek olan kutlama programının ardından Danone minik futbolcuları ile dostluk maçı yapacaklar.
Melek Türkmen-KENTHABER-İSTANBUL/BAYRAMPAŞA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2004 Salı 16:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdi kaya IP: 88.238.142.xxx Tarih : 16.11.2007 21:34:44

Bu saygıdeğer mısafırlemız çok iyi bır konuklama yamaptığımıza ınanıyorum ben erdi kaya terazıdere spor kulubu iyi bır külüp butun yaş ktogeresını değer verıyodur. ve çoğru futbolsuçu yızdız yıgınde oynayon çoğu benım arkadaşım.