18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Özlenilen Ramazanlar Bayrampaşa'da hayat buluyor

Bayrampaşa Belediyesinin bu yıl 11. sini düzenlediği "Ramazan Günleri Kültür Programı"nın açılışı tasavvuf müziği ile gerçekleştirildi.

İstanbul milletvekilleri Recep Koral ve Mustafa Baş, ilçenin ileri gelen mülki erkanı ve geniş bir protokol katılımıyla gerçekleştirilen açılış programında Bayrampaşalı’lar Tasavvuf Müziği sanatçısı Veysel Dalsaldı’nın verdiği konserle özlemini duydukları eski ramazanları yeniden yaşayarak hoş saatler geçirdiler.

Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilen programın açılışında konuşma yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin BÜRGE; "gerçekleştirdiğimiz programlarla 11 yıldır bu mekan binlerce kişiyi ağırladı. Panelden, tiyatrolara, şiirden, müzik programlarına, konserlerden, yöresel gecelere kadar her gece farklı bir etkinlikle halkımız değerli ilim adamları ve sanatçılarla bir araya geldi. Salonumuzun fuayesinde ise çaylarımızı yudumlarken hep birlikte sohbet etme, dertleşme imkanına eriştik. Bu birliktelik bile özlemini duyduğumuz eski ramazanları tekrar yaşamamıza kaybolmaya yüz tutmuş değerlerimizi hatırlamamıza vesile oldu. Mübarek Ramazan ayının tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2004 Salı 10:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?