23
Mayıs
2024
Perşembe
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sebze halinde araç kuyruğu

Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’ne mal almak ve mal getirmek için gelen araçların içeri alınmaması nedeniyle, hal önünde kilometrelerce kuyruk oluştu.

Araçları içeri alınmayan esnaf ile görevliler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’nde yaşanan yoğunluk nedeniyle, hale gelen araçların içeri alınmaması esnafı çileden çıkardı. Sabah saatlerinden itibaren içeri alınmayan vatandaşlar zaman zaman görevlilerle tartıştı.

Halin görevlileri bir taraftan kızgın vatandaşlarla meşgul olurken, diğer taraftan da görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi. Görevliler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden izin alınmadan halin dışından görüntü alınmayacağını ileri sürerek, basın mensuplarıyla tartıştı.

Kuyrukta bekleyen vatandaşlar, "Sabah saatlerinden itibaren kuyrukta bekliyoruz. Bize herhangi bir açıklama yapılmıyor. Neden beklediğimizi de bilmiyoruz. Özelilikle karpuz döneminin gelmesiyle birlikte, içerde yoğun bir kalabalık oluştu. Halin ya daha büyük bir yere taşınması gerekiyor, ya da bölümlere ayrılması gerekiyor" diye konuştu.

Öte yandan, halin önünde bekleyen araçlar, kameraların gelmesiyle birlikte içeri alınmaya başlandı. Halin her iki kapısında da oluşan uzun kuyruklardan, otogar yolu da olumsuz etkilendi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 12:26:28
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 13:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?