19
Mayıs
2024
Pazar
BAYRAMPAŞA - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Trafik kazası:2 yaralı

Bayrampaşa'da meydana gelen trafik kazasında 2 kadın yaralandı. Olayda annesinin kucağından fırlayan 10 aylık Betül bebek, kazayı burnu bile kanamadan atlattı.
 
Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Kartaltepe Mahallesi Ordu Caddesi üzerindeki bir sokağa süratle giren 34 FRV 80 plakalı minibüs, hızını alamayarak yoldan geçen kadınlara çarptı. Kazada, Güzide Kalaba ve Kezban Micaz yaralandı. Kaza sırasında Kalaba'nın kucağındaki 10 aylık bebeği Betül yola fırladı. Minik Betül, annesi ve Kezban Micaz'ın yaralandığı kazayı, burnu dahi kanamadan atlattı. Betül bebeği, yoldan geçen vatandaşlar kucaklarına alarak korumaya çalıştı.
 
Yaralı bayanların yardımına öncelikle çevredeki vatandaşlar koştu. Vatandaşlar, acı içinde ambulansın gelmesini bekleyen yaralıları sakinleştirmeye çalıştı. Yaralı kadınlar, kendilerine çarpan araç sürücüsün kaçtığını öğrenince sinir krizleri geçirdi. Kucağındaki bebeğinin yara almamasına sevinen Kalaba, uzun süre yol ortasında ambulans bekledi.
 
Bir süre olay yerinde bekleyen yaralılara, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Daha sonra sedye ile ambulansa bindirilen yaralılar, Vakıf Gureba Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazadan burnu dahi kanamadan kurtulan Betül bebek ise öğretmen annenin komşuları tarafından eve götürüldü. Polis, kazaya neden olan araç sürücüsünü arıyor.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2006 Pazartesi 16:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?