16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Bayrampaşa'da tinerci dehşeti

Bayrampaşa'da bir kişi uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde meydana gelen olayda göğsüne aldığı tek bıçak darbesiyle aşırı kan kaybından hayatını kaybeden Abdullah Yamak'ın (52) tinerciler tarafından öldürüldüğü iddia edildi. 

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Yamak'ın Sultanahmet'te çalıştığı restorandan çıktıktan sonra evine gitmek üzere servis aracına bindiği ve E-5 Tem bağlantı yolunda indikten hemen sonra kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandığı belirtildi.

Çevreden vatandaşların bıçaklama olayını gördükleri anda tinerci olduğunu tahmin ettikleri bir kişiyi taşla olay yerinden kovaladıkları öğrenildi. 

Yamak'ın karşıdan karşıya geçtiği esnada kimliği belirsiz bir kişiyle tartıştığını belirten görgü tanıkları tartışmanın ardından bıçaklama olayının gerçekleştirildiğini belirttiler. Yamak olayda göğsüne aldığı tak bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen ambulans ile Yamak'ın cansız bedeni Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis konuyla ilgili görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda çevrede operasyon başlatarak olay yerine yakın bazı tinercileri gözaltına aldı ve vatandaşlara teşhis ettirmeye çalıştı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
.
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2006 Salı 01:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?