17
Mayıs
2024
Cuma
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Balık Ayhan, Beşiktaş'ta trafik kurbanı oldu: 1 ölü 5 yaralı

Alınan bilgiye göre saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaş-Sarıyer hattında çalışan Cevdet Erdemir yönetimindeki 34 M 0563 plakalı minibüs, aşırı hız nedeniyle Beşiktaş Meydanı’nda virajı alamayarak, yeşil ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan bir anne ve kızına çarptı.

Hızını alamayan minibüs daha sonra, ışıklarda bekleyen ve Selim Uludemir’in kullandığı 34 ZN 1519 plakalı otomobile çarptı. Kazada, kız çocuğu hayatını kaybederken, annesi ağır yaralandı.

Üzerinden kimlik çıkmayan kadının 10 yaşındaki çocuğunun cesedi, Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı. Minibüsün çarptığı aracın sürücüsü Uludemir ve araçta bulunan ’Balık Ayhan’ lakaplı Ayhan Küçükboyacı, Can Aydınatan ve Hasan Özserçe de kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2004 Cumartesi 11:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Suat Doğan IP: 176.237.84.xxx Tarih : 6.10.2012 19:03:43

Canını seven minibüse binmesin!!!!

Geçenlerde küçükçekmece askerlik şubesine gittim. arabamı kaldırımın üzerine çıkardım.Dışarıda yağmur yağıyordu.arabadan inmedim.sonra esenyurt minibüslerinden 34M5518 plakalı minibüs bana arkadan çarptı. Boş yolda kaldırımın üzerindeki arabaya nasıl çarptı anlayamadım. Önümde direk vardı. Allahtan direğe kadar götürmedi beni. Ölebilirdim. Bu adamlar teröristten daha tehlikeli. Bizim orda bir minibüs kırmızı ışıkta geçti. 11 kişi öldü. Bu minibüslerin kaldırılması lazım. Şoförleri insanlıktan nasibini almamış kişiler.canın hiç kıymeti yok gözlerinde. 1 lira için insanı öldürürler.