5
Mayıs
2024
Pazar
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İşyerinde kurşun yağmuruna tutuldu

Beşiktaş'ta bir kişi akrabası olduğu öne sürülen şahıs tarafından dükkanında kurşun yağmuruna tutuldu. Başına 3 kurşun isabet eden şahsın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Olay, saat 14.00 sıralarında Şair Nedim Caddesi Sinanpaşa Köprüsü sokak numara 17'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre Nail Sertkaya'nın (41) sahibi olduğu dükkana gelen bir kişi, Sertkaya ile tartışmaya başladı. Akrabası olduğu öne sürülen kişi ile aralarında husumet bulunduğu belirtilen Sertkaya'nın tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü. Belindeki silahı çıkartan şahıs, Sertkaya'ya kurşun yağdırdı. 4 el ateş eden zanlı daha sonra dükkandan çıkarak bir taksiye atlayıp kayıplara karıştı.

Şahsın sıktığı kurşunlardan 3'ü kafasına isabet eden Nail Sertkaya ağır yaralandı. Silah sesleri üzerine dükkana gelen yakınları ve çevredeki esnaflar Sertkaya'nın vurulduğunu gördü. Vurulan şahıs, olay yerine gelen ambulansla Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Sertkaya'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayı haber alan yakınları da hastaneye geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 15:48:05
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 16:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?