17
Mayıs
2024
Cuma
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beşiktaş-Ortaköy'de facia ucuz atlatıldı

Beşiktaş’ta, yedi katlı bir apartmanda çıkan yangın semtte paniğe yol açtı. Yangın sırasında üst kattaki dairede bulunan üç vatandaş, itfaiye ekiplerinin merdiven aracı ile kurtarıldı. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında, ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre; Ortaköy Dereboyu Caddesi üzerinde bulunan 35 numaradaki yedi katlı apartmanın dördüncü katında saat 04.30 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede tüm daireyi saran alevler, rüzgarın da etkisiyle üst kata sıçradı. Üst katta oturan Kenan Canlı, Neriman Canlı ve Melike Tandır yangının farkına vararak, pencereye çıktı. Yoğun duman nedeniyle zehirlenme tehlikesi geçiren vatandaşlar, olay yerindeki itfaiye ekiplerinin merdiven aracıyla aşağıya indirildi. Olay yerinde bekleyen ambulans ile ilk tedavileri yapılan Kenan, Neriman Canlı ve Tandır’ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan, yangının çıktığı dairede kimsenin olmaması bir faciayı önlerken, itfaiye ekipleri yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini bildirdi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2004 Cuma 12:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?