17
Haziran
2024
Pazertesi
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beşiktaş'a yeni logo

Beşiktaş Belediyesi Başkanı İsmail Ünal, düzenlediği basın toplantısında belediyenin yeni logosunu tanıtarak, geleceğe yönelik projelerini de anlattı.

Belediye binasında bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Ünal, Beşiktaş'ın İstanbul'un aydınlık yüzü ve en çağdaş ilçesi olduğunu ifade etti. İstanbul küresel bir marka olacaksa, bunu gerçekleştirmekte belirleyici rol oynayacak ilçelerden birinin Beşiktaş olduğunu vurgulayan Başkan Ünal, "Kentlerimiz AB kentleriyle aynı standartlara sahip olmalıdır. Biz Beşiktaş'ta bunun için çalışıyoruz. Kuşkusuz bu hedefimize tarihi değerlerimizi unutmadan yürüyeceğiz. Beşiktaş tarihi değerlerini yaşam içinde koruyarak modernleşecektir" dedi.

Toplantıda, Beşiktaşlılar'ın günlük yaşamını kolaylaştıracak iki projeyi de tanıtan Başkan Ünal, her Beşiktaşlı'ya kent kartları verileceğini ifade etti. Bu kartlar ile Beşiktaşlılar'ın ambulans, yoğun trafikte park yeri bulma sorunlarını kolaylaştırmayı hedeflediklerini dile getiren Ünal, kent kartlarının ayrıca kültür ve sanat hizmetleri de dahil olmak üzere pek çok hizmet ve maldan avantajlı fiyatlarla yararlanmasına da olanak sağlayacağını kaydetti.

Başkan Ünal, Beşiktaş Belediyesi'nin tüm hizmetlerinden kolaylıkla yararlanılabilmesi ve hizmet kalitesinin artırılabilmesi için hazırlanan 'vatadaş ilişkileri yönetimi sisteminin' ilk adımında ise 444 44 55 nolu telefon aracılığıyla tüm işlemlerin yapılmaya başlanacağını açıkladı.

Vatandaş ilişkileri yönetimi sistemiyle ilgili önümüzdeki günlerde ilçedeki hane ve işyerlerinde bir anket yapılacağını söyleyen Ünal, nihai hedeflerinin ise belediye binasında vatandaş temsilcilerinin görevlendirilmesi ve tüm başvuruları bu temsilciler tarafından nihayete erdirilerek sonucun vatandaşlara ulaştırılması olduğunu da belirtti.

Ünal, "Bu fikri uygulamaya başladığımızda hizmet bekleyen vatandaşlar her türlü başvuruyu oda oda dolaşmadan, binamızın girişinde hizmet merkezindeki vatandaş temsilcilerine yapabilecek. En kısa sürede işlemlerinin sonuçları kendilerine ulaştırılacak. Her alanda Beşiktaş kentlisine hak ettiği hizmeti sunacağız" diye konuştu.
Beşiktaş Belediye Başkanı Ünal, daha sonra belediyenin yeni logosunu basın mensularına tanıttı. Logo hakkında bilgiler de veren Ünal, "Logo, Beşiktaş kentlisiyle, çalışanıyla, üniversitesiyle kamu araştırması yapıldıktan sonra değiştirildi. Beşiktaş'ın denizi var, tarihi eserleri var, köşkleri var. Bunlara uygun olarak aydınlığı, berraklığı, temizliği ortaya koyan turkuaz rengini logo olarak seçtik. Logo, Dolmabahçe Sarayı'nın kapısından esinlenerek hazırlandı. Bu bize ücretsiz olarak yapıldı. Herhangi bir telif ücreti alınmadı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2005 Salı 15:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?