18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Sağlık Kontrolünden Geçti...

Beşiktaş’ın yeni transferleri Fatih Sonkaya, Ali Güneş, Berkant ve Ümit Aydın sağlık kontrolünden geçti.
Siyah-beyazlı ekibin yeni transferleri Ali Güneş, Fatih Sonkaya, Berkant ve Ümit Aydın sabah saatlerinde Memorial Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Çeşitli testlere tabi tutulan futbolcuların oldukça neşeli oldukları ve zaman zaman birbirlerine espri yaptıkları görüldü. Sağlık kontrolünün ardından bir açıklama yapan Fatih Sonkaya, daha önce Türkiye’ye gelmek istemediği yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Şu anda şartlar Avrupa’dan daha iyi geldi. 3 yıllık bir anlaşma yaptım. Tanınmış ve büyük bir hoca ile büyük başarılara imza atacağız" dedi.
4 yıl Fenerbahçe’ye hizmet ettiğini kaydeden Ali Güneş ise, "Büyük bir camiadan diğer büyük bir camia Beşiktaş’a geldim. Öncelikle Fenerbahçe’ye bana verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi Beşiktaş’a hizmet vereceğim" dedi.
Ali Güneş, Beşiktaş’a çok sayıda futbolcunun transferiyle büyük bir forma savaşı yaşanacağını belirterek, "Forma yarışında iddialıyım. Yeni transferlerle güçlü bir Beşiktaş oluşuyor. Ben de bu takıma faydalı olmak istiyorum. Del Bosque gibi iyi bir hocayla büyük başarılara imza atabilmek için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.
Beşiktaşlı futbolcular sağlık kontrolünün ardından Akaretler’deki kulüp binasına geçtiler.
İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2004 Perşembe 14:15:06
Güncelleme :17 Haziran 2004 Perşembe 14:29:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?