19
Mayıs
2024
Pazar
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beşiktaş'ta taksicilere silahlı saldırı

- Beşiktaş’taki bir taksi durağında, gece yarısından sonra gündüz tarifesi isteği reddedilen 2 kişi, tartıştıkları taksicilere kurşun yağdırdı. Olayda 3 taksici bacaklarından yaralandı.
Alınan bilgilere göre, saat 03.00 sıralarında Ortaköy Kuruçeşme Caddesi Kırbaç Sokak üzerinde bulunan Sahil Taksi Durağı’na gelen 2 kişi, hastaneye gitmek istediklerini ve gündüz tarifesi açılmasını istediklerini söyledi. Ancak taksiciler gündüz tarifesi açma isteğini reddedince aralarında tartışma çıktı. Olay yerinden ayrılan şahıslar, yaklaşık 1 saat sonra 4 arkadaşlarıyla birlikte, plakası alınamayan kırmızı bir araçla taksi durağına tekrar geldi.
Taksicilerle, diğer grup arasında kavga çıktı. Kavga kısa sürede büyüdü. Kimliği belirlenemeyen şahısların açtığı ateş sonucu taksi şoförü Aziz Kaya, kardeşi Musa Kaya ile sokaktan geçmekte olan Özgür Arslan adlı vatandaş bacaklarından yaralandı. Yaralı vatandaşlar, polis ekipleri tarafından Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan saldırganlar izlerini kaybettirmeyi başardı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2004 Salı 13:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?