20
Mayıs
2024
Pazertesi
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beşiktaş'ta taksicinin içki alemi kazayla bitti

Beşiktaş'ta yanına aldığı kız arkadaşıyla, alkollü halde direksiyon başına geçen taksi sürücüsü, yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada arkadaşıyla birlikte hafif şekilde yaralanan sürücü, çekim yapan kameralara saldırdı.


Bu sabaha karşı saat 06.00 sıralarında Dolmabahçe Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Erkan Ziya isimli taksi sürücüsü gece boyunca kız arkadaşı Sevinç Canlı ile birlikte alkol alarak eğlendi. Aşırı alkollü Ziya, daha sonra Canlı'yı eve bırakmak için 34 TFV 21 plakalı taksisinin direksiyonuna geçti. Beşiktaş yönünden gelen Erkan Ziya, yaptığı aşırı süratin etkisiyle Dolmabahçe Sarayı önünde virajı alamayınca kullandığı araç, yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazanın ardından yoldan geçen başka bir taksicinin yardımıyla kız arkadaşını yol kenarına yatıran Ziya, daha sonra ambulans çağırdı.


Kazada kendisi de hafif şekilde yaralanan Ziya'nın kız arkadaşının yerde acı içinde yattığı sırada sürekli telefonla görüşmesi dikkat çekti. Alkollü sürücü, yerde yatan Sevinç Canlı'yı görüntüleyen kameralara da tepki göstererek sözlü hakarette bulundu. Şahıs, polisler tarafından güçlükle sakinleştirildi.


Diğer yandan, kendisi için ambulans beklendiği sırada genç kadın polisin de yardımıyla ayağa kalktı. Kameralardan yüzünü gizleyen Sevinç Canlı, ekip minibüsüne bindirildi. Yaralı kadın daha sonra gelen ambulansa alınarak, Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hurdaya dönen taksinin içerisindeki bira şişelerine rastlandı. Gözaltına alınan taksi sürücüsü Erkan Ziya, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2004 Pazartesi 23:14:30
Güncelleme :12 Nisan 2004 Pazartesi 23:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?