17
Mayıs
2024
Cuma
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beşiktaş'ta trafik kazası: 5 yaralı

Beşiktaş’ta, bir minibüsün ıslak yolda kayarak karşı yönden gelen otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, kaza saat 02.00 sıralarında Ortaköy Muallim Naci Caddesi’nde meydana geldi. Eminönü yönüne giden Ömer Kayıkçı (21), idaresindeki 34 UMC 63 plakalı minibüs ile ani fren yapınca araç kaymaya başladı. Kontrolden çıkan araç, karşı yöne geçerek Murat Bayram’ın kullandığı 34 YA 0632 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Kayıkçı ve arkadaşları İbrahim Beşer (21), Hayati Karataş (24) ile otomobilin sürücüsü Murat Bayram ile arkadaşı Gaziantepspor’un eski kalecilerinden olduğu söylenilen Serdar Erişen (31) yaralandı.

Yaralılar için olay yerinde uzun süre ambulans beklendi. Bu sırada çevreden gelen vatandaşlar, yaralıları yere yatırdı ve sakinleştirmeye çalıştı.
Daha sonra birbiri ardına gelen ambulanslara konulan yaralılar, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2004 Salı 15:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?