24
Mayıs
2024
Cuma
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beşiktaş'ta yangın paniği

Beşiktaş’ta, sabaha karşı 3 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın, çevrede paniğe neden oldu. Yangında üst katlarda mahsur kalan apartman sakinleri itfaiye merdivenleriyle kurtarılırken, olayda 4 kişi dumandan hafif şekilde zehirlendi.

Olay saat 05.30 sıralarında Türkali Mahallesi Uzunca Ova Caddesi 61 numarada bulunan 3 katlı bir apartmanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 3 katlı binanın giriş katında, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen kıvılcım sonucu meydana gelen yangında, kısa sürede tüm bina yoğun duman altında kaldı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye hareket eden Beşiktaş itfaiye gurubu, yanlış araç parkları yüzünden olay yerine ulaşmakta güçlük çekerken, duman nedeniyle içeride mahsur kalan apartman sakinleri, çevre sakinlerinin uyarılarıyla balkonlara ve terasa çıktı.

Gökşen İkikarakayalı ve Taylan Mucuk adlı üniversite öğrencileri ile birlikte binada mahsur kalan Feyhan Köksal ve polis memuru Cemal Güven itfaiye merdiveni ile kurtarıldı.

Polis memuru Cemal Güven ağır olduğu gerekçesiyle Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken diğer yaralılar ambulansta ayakta tedavi edildi.

Öte yandan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan polis memuru Güven’in hayati tehlikeyi atlattığı kaydedilirken, durumunun iyiye gittiği ve müşahede altında tutulduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 11:49:37
Güncelleme :8 Mayıs 2005 Pazar 15:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?