26
Mayıs
2024
Pazar
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Emin'i zehirleyen Brundili yakalandı

ÜNİVERSİTELİ GENCİ ZEHİRLEYEN BRUNDİLİ UYUŞTURUCU TACİRİ YAKALANDI

Beşiktaş'taki evinde yüksek dozda kokain yüzünden hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Emin Kalaycı'ya uyuşturucu temin ettiği belirlenen Brundi uyruklu Dixon Okumbor (40), kokain satmak istediği polis tarafından yakalandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) İletişim Fakültesi öğrencisi olan Emin Kalaycı (32), 15 Ekim gecesi Beşiktaş Yıldız Caddesi'ndeki evinde rahatsızlandı. Uzun bir süre sonra Emin Kalaycı'nın üst katında oturan anne Nemciye K, oğlundan ses çıkmayınca merak edip yanına gitti. Ancak, kanepe üzerinde yatan oğlunun cansız bedeninin görünce şoka girdi. Annenin acı feryadıyla daireye koşan komşular olayı polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti. Sağlık ekipleri tarafından incelenen Emin Kalaycı'nın cansız bedeni Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Yapılan araştırmada Kalaycı'nın yüksek dozda kokain yüzünden öldüğü anlaşıldı.

Narkotik Şube Müdürlüğü Polislerinin evde yapmış oldukları incelemede bir miktar kokain ve uyuşturucu içmekte kullanılan kokain nargilesi bulundu.

Olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında Narkotik polisi, Kalaycı'nın annesinin verdiği bilgiler doğrultusunda samimi olduğu arkadaşlarıyla irtibata geçti. İlker, Emrah ve Kaan isimli kişiler, Kalaycı'nın uyuşturucuyu Dixon isimli bir kişiden aldığını söyledi. Bu bilgi üzerine müşteri gibi davranan polis, Dixon'u arayıp kokain istedi. Telefonda süren pazarlığın ardından Tarlabaşı'nda uyuşturucuyu teslim etmek için buluşma yerine gelen Dixon Okumbor (40) gözaltına alındı. Brundi uyruklu Okumbor'un üniversite öğrencilerine kokain sattığı belirtildi.

ÜNİVERSİTELİ GENCİ ZEHİRLEYEN BRUNDİLİ UYUŞTURUCU TACİRİ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 16:29:02
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 19:15:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?