23
Mayıs
2024
Perşembe
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İçki alemi kanlı bitti

Beşiktaş’ta, iki arkadaş grubu arasındaki içki aleminde başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, diğer zanlılar polise zor anlar yaşattı.

Olay, Etiler Aytar Caddesi 18 numarada, saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Ebru Konuralp İç Mimarlık ve Dekorasyon Merkezi olarak faaliyet gösteren işyerinde çıkan kavgada, Yavuz Selvi, Ramazan Kaleciklioğlu ve Yavuz Tekin vücutlarının çeşitli bölgelerine aldıkları darbelerle yaralandı.

Zanlılar, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınırken, gazetecilere saldırıda bulundu. İsimleri soruşturma aşamasında oldukları gerekçesiyle açıklanmayan şahıslar, yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı ile kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bililen çetenin lideri "Nuriş" lakaplı Nuri Ergin’e de laf atması dikkat çekti.

Zanlılar daha sonra, sorgulanmak üzere Levent Polis Merkezi’ne sevkedilirken polise zor anlar yaşattı. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen yaralıların tedavileri sürerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 12:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?