19
Mayıs
2024
Pazar
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul Beşiktaş: Aşırı sürat kaçınılmaz son: 2 yaralı!

Beşiktaş’ta aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Takla atan araçtan hafif sıyrıklarla kurtulan Rus petrolcü Garcia Sason’un kızı Karen Sason ve arkadaşı Gizem Durakoğlu, olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.

Kameraları karşılarında görünce sağa sola kaçmaya başlayan ikili, olay yerine gelen ambulans ile Amerikan Hastanesi’ne kaldırılarak ayakta tedavi edildi.

Kaza, gece saat 00.30 sıralarında Beşiktaş Ortaköy sahil yolu Türk Exim Bank önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bebek yönünden Ortaköy istikametine seyreden, Rus petrolcü Garcia Sason’un kızı Karen Sason’un da içinde bulunduğu, Gizem Durakoğlu (23) idaresindeki 34 GV 256 plakalı "Wolksvagen" marka lüks otomobil, karşı yönden gelen aracın ani dönüş yapması üzerine, direksiyon hakimiyeti yitirilince süratin de etkisiyle takla attı. Takla atan araçta bulunan Durakoğlu ile Karen Sason (25), kendi imkanları ile araçtan kurtulmayı başardı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Sason ile Durakoğlu, olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.

Kazayı yakınlarına bildiren yaralı şahıslar, kameraları karşılarında görünce sağa sola kaçışmaya başladı. Görüntülenmekten çekinen Sason ve Durakoğlu, uzun süreli kaçışın ardından olay yerine gelen ambulans ile Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ayakta tedavi gören Sason ve Durakoğlu, taburcu edildi. Takla atan ve büyük çapta maddi hasar meydana gelen otomobil ise polis ekiplerinin de yardımıyla oto çekicisine yüklenerek otoparka götürüldü. Kaza sırasında yol kısa bir süreliğine trafiğe kapatılırken, polis, dönüş yasağı bulunmasına rağmen hatalı dönüş yaparak kazaya sebebiyet veren aracın tespiti için soruşturma başlattı.

İSTANBUL
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2004 Cumartesi 00:00:11
Güncelleme :11 Ocak 2004 Pazar 11:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?