18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul-Beşiktaş: Polisten hırsızlara suçüstü

Beşiktaş’ta boş olduğunu tespit ettikleri bir daireye girmeye çalışırken, komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis tarafından yakalanan 3 kadın gözaltına alındı.

Kamuoyunun "Fıs Fıs İsmail" olarak tanıdığı Süleyman Yağcı’nın kardeşi Savaş Yağcı, 3 soyguncunun daha önce de yan apartmandaki bir daireden 40 milyar lira değerinde ziynet eşyası çaldıklarını söyledi.

Alınan bilgiye göre, Beşiktaş Abbasağa Mahallesi Maşuklar Sokak 45 numarada bulunan Gürhan Öcal’a ait evde kimsenin olmadığını tespit eden Sabiha Ergen, Sibel Ergen ve Seher Kuralay, levye ile kapıyı açmak istedi. Kapıyı açmaya çalışan 3 kadını gören komşular, olayı hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Sabiha ve Sibel Ergen ile Seher Kuralay’ı suçüstü yakaladı. Apartmandan dışarı çıkarılan ve ekip otosuna bindirilen kadınlar, olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına bağırarak tepki gösterdi. Sabiha Ergen, Sibel Ergen ve Seher Kuralay ifadeleri alınmak üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Bu arada, kamuoyunun "Fıs Fıs İsmail" olarak tanıdığı Süleyman Yağcı’nın kardeşi Savaş Yağcı, 3 soyguncunun daha önce de yan apartmandaki bir daireden 40 milyar lira değerinde ziynet eşyası çaldıklarını belirtti. Savaş Yağcı, "Şu an tedirginiz. Her türlü önlemi aldık. Kapıya alarm taktırdık" dedi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2004 Cuma 22:14:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?