19
Mayıs
2024
Pazar
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Muhabire saldırdı karakolluk oldu

COLİN KAZIM'IN BABASI TRT MUHABİRİNE SALDIRDI

Etiler'de, oğlu Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım Richard ve oğlunun sevgilisi ile yemek yiyen Rodney Richard, çekim yapan TRT muhabirine saldırdı. Muhabir şikayetçi olunca Richard geceyi karakolda geçirdi.

Gecenin ilk dakikalarında Etiler'de bir restoranda meydana gelen olayda, Fenerbahçeli Colin Kazım'ın söz konusu mekana geleceği istihbaratını alan TRT magazin muhabiri Deniz Altuntaş kameraman arkadaşı ile birlikte olay yerine geldi. Restoranda futbolcuyu gören Altuntaş kamerası ile çekim yapmak istedi. Bunun üzerine futbolcunun babası Richard masadan kalkarak muhabirin üzerine yürüdü. Araya giren restoran görevlilerine rağmen Rodney Richard bu kez muhabire İngilizce olarak hakaret etmeye başladı.

Şikayet üzere restorana gelen polis, olay yerindeki ilk çalışmasının ardından ünlü futbolcu ve sevgilisinin gitmesine izin verdi. Rodney Richard ise ifadesi alınmak üzere Levent Polis Merkezi'ne götürüldü.

Alkollü olduğu gözlenen Richard yaklaşık 1 buçuk saat süren işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Olay sonrası karakola gelen ünlü futbolcunun avukatı Murat Arıkan çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arıkan, "Bir yanlış anlamadan dolayı böyle tatsız bir olay yaşanmış. Büyütecek bir şey yok. Konu yargıda. Sonucu hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

COLİN KAZIM'IN BABASI TRT MUHABİRİNE SALDIRDI
COLİN KAZIM'IN BABASI TRT MUHABİRİNE SALDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 10:09:02
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 10:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?