16
Haziran
2024
Pazar
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sahte üsteğmen kıyafetleri çarşıdan almış

Kardeşini görme bahanesiyle geldiği Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde ortalığı karıştıran resmi kıyafetli sahte üsteğmenin, verdiği ilk ifadesinde kıyafetleri Eminönü'ndeki bir çarşıdan aldığını söylediği öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, Mehmet D.'nin (30) karakoldaki ilk ifadesinde, sahte kıyafetleri Eminönü'ndeki çarşıdan aldığını söylediği öğrenildi. Üzerinde kimlik çıkmayan Mehmet D.'nin ismi ve diğer kimlik bilgileri kendi beyanına göre alındı.

Şahsın, üsteğmen kıyafetini merakı olduğu için Eminönü'nden aldığını, İstanbul'a önceki gün Aydın Nazilli'den geldiğini söylediği belirtildi.

Aydın Nazilli'de yaşadığını, demircilik işi yaptığını ifade eden şahsın üzerinden çok sayıda sim kart ve 15 Ekim'de İstanbul'dan Konya'ya, 16 Ekim'de de farklı bir isimle Konya'dan İstanbul'a gelmek için alınan otobüs biletleri çıktığı belirtildi. Mehmet D.'nin kendi beyanına göre 30 yaşında, ortaokul terk olduğu ve eşinden boşandığı ifade edildi.

Demircilik işi yaptığını beyan eden şahsın ellerinin çok bakımlı olması, orta okul terk olduğunu beyan etmesine rağmen konuşmasının ve diksiyonunun çok düzgün olmasının da şüphe uyandırdığı öğrenildi

İha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 21:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?