17
Mayıs
2024
Cuma
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Tezgahı alınınca kendini yaktı

Olay, gece saat 03.00 sıralarında Ortaköy Muallim Naci Caddesi Sülün Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş Ortaköy Meydanı’nda bir süredir seyyar satıcılık yapan Mehmet Duman’ın (35) tezgahı, Beşiktaş Belediyesi Zabıta ekiplerince kaldırıldı. İzinsiz olduğu gerekçesiyle tezgahı elinden alınan Mehmet Duman, durumu protesto etmek istedi. Yanına bir bidon benzin alan seyyar satıcı, Ortaköy Meydanı’nda bulunan PTT binasının önüne geldi. Seyyar satıcı Duman, yanında getirdiği benzini başından aşağıya döktü. 35 yaşındaki Duman, daha sonra kendisine engel olmak isteyen trafik polislerine ve vatandaşlara aldırmadan "Yaklaşmayın" diyerek çakmağı çaktı.

Kendisini ikna etmek isteyen polislerin ve vatandaşların gözleri önünde bedenini ateşe veren talihsiz adam, bir anda alev topuna döndü. Vatandaşlar ve polisler gencin üzerine ceket atıp ateşi söndürmek istediler. Başarılı olunamayınca çevredeki barlardan yangın söndürme tüpü getiren vatandaşlar, genci alev alev yanmaktan kurtardılar.

Olay yerine sağlık görevlileri istendi. Ambulans beklendiği sırada Mehmet Duman, "ölüyorum kurtarın beni" diye acı içinde kıvrandı. Bir süre sonra olay yerine gelen ambulans görevlileri genci sedyeye alarak ambulansa taşıdılar. Yanarak ağır şekilde yaralanan Duman, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan Mehmet Duman’ın vücudunda ağır yanıkların bulunduğu ve hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

iha-beşiktaş
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2004 Pazartesi 10:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?