17
Haziran
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Alevler arasında can pazarı

Arnavutköy'de, 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangında, bir bayan mahsur kaldı. Alevlerden ve dumandan korunmak için pencereye çıkan kadın, uzun süre itfaiyenin hava yastığı açmasını bekledi.

Edinilen bilgilere göre, Beyazgül Caddesi Palacı Sokak Kaya Apartmanı'nın çatı katında saat 07.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevler kısa sürede büyüyerek, çatı katını tamamen etkisi altına aldı. Yangında Çiğdem Bağatur isimli kadın, çatı katında mahsur kaldı. Alevlerden ve dumandan kurtulmak isteyen Bağatur, pencerenin pervazına çıkarak, olay yerine gelen Beşiktaş İtfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Vatandaşlar, binanın arka camına çıkan kadını hava yastığı hazırlanmadan atlamaması için uzun süre ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekiplerinin yastığı açmak için gecikmesine tepki gösterdi. İtfaiye ekipleri, hava yastığını açınca Çiğdem Bağatur'un atlamasını istedi. Bağatur daha sonra, beşinci kattan yastığa atladı. Belini inciten genç kadın, ambulansla Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangında can kaybı olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 10:53:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?