18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

'Kapkaççıyı Başkan Ünal yakaladı'

Barbaros Bulvarı'nda bir kadının cep telefonunu çalan kapkaççıyı, tesadüfen arabasıyla olay yerinden geçen, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal tarafından yakaladığı iddia edildi.

Arzu Y. (30) sabah saatlerinde Beşiktaş Barbaros Bulvarı'na yürüyüşe çıktığı sırada arkasından gelen 2 kapkaççının saldırısına uğradı. Arzu Y'nin telefonunu alan kapkaççılar, hızla olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Telefonunu geri almak için kapkaççıların peşinden koşan Arzu Y. dengesini kaybederek yere düşünce çevredekilerden yardım istedi.

Talihsiz kadının yardımına görgü tanıklarının iddialarına göre Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal yetişti. Tesadüfen olay yerinden geçmekte olan Başkan Ünal, olayı görünce aracıyla kapkaççıların önünü kesti ve korumalarının da yardımıyla kapkaççılardan Ahmet Kuşluk isimli şahsı yakaladı.

Ünal, kapkaççıyı olay yerine gelen polise teslim ederken, Arzu Y. de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Karakol çıkışında Belediye Başkanı İsmail Ünal'a teşekkür eden kapkaç mağduru kadın, "Telefonumu alınca hemen peşlerinden koştum. Bu sırada başkan sağ olsun yolu kesti, arabadan indi ve kapkaççıyı yakaladı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 14:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?