23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Beşiktaş'ta soyguncuları kovalayan polis ekibi kaza yaptı!

Beşiktaş’ta, içinde maskeli ve silahlı soyguncuların bulunduğu aracı takip eden polis ekibi kaza yaptı. Kazada 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı.
Alınan bilgilere göre, saat 03.30 sıralarında Balmumcu’da devriye görevi yapan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliği’ne bağlı 34 A 85158 plakalı ekibe, bir işyerini soymaya çalışan şahıslar olduğu ihbar edildi. Ekip hemen olay yerine gitti. Ancak polislerin geldiğini gören maskeli ve silahlı şahıslar, lacivert renkli Ford Focus marka bir araca binerek kaçmaya başladı.
Ertuğrul Siteleri önünde U dönüşü yapan şahısların ardından dönüş yapmak isteyen ekibe, Beşiktaş istikametine giden Kerem Kumbasar’ın kullandığı 34 KUM 63 plakalı araç çarptı. Kazada, ekipte bulunan polis memurları Hamza Yılmaz ve Hasan Erus ile diğer aracı sürücüsü Kerem Kumbasar hafif şekilde yaralandı. Yaralı polisler ekip minibüsüyle kontrol için hastaneye kaldırıldı.
Soygun girişiminde başarısız olan silahlı şahıslar ise kazanın ardından izlerini kaybettirmeyi başardı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2003 Salı 00:00:13
Güncelleme :5 Ağustos 2004 Perşembe 20:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?