25
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYOĞLU - BEYOĞLU - İSTANBUL

Bıçaklı kavga MOBESE'de

BIÇAKLI KAVGAYA KARIŞAN GENÇLERİ MOBESE KAYITLARI ELE VERDİ

Beyoğlu'nda, iki grup arasında 'omuz atma' yüzünden çıkan kavgada, 2 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheliler, mobese kayıtları sayesinde kısa sürede yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstiklal Caddesi Sakızağacı Sokak'ta iki grup yan yana geçerken birbirlerine omuz attıkları gerekçesiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüşen olayda, Alican Yener (19) ile arkadaşı Şükrü Konuk (24) vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı. Göğsünden yaralanan ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Yener, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Konuk ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına

alındı. Kavgaya karışan diğer grup ise bir taksiye binerek olay yerinden kaçtı.

Bölgeye yakın mobese kamerası görüntülerini inceleyen polis, olaya karışan saldırganların ticari taksi ile kaçtıklarını tespit etti. Plaka üzerinden sürücüye ulaşan ekipler, şüphelilerin olayın ardından Bakırköy'de bir kafeye gittiklerini belirledi. Söz konusu kafeye baskın düzenleyen ekipler, olaya karıştıkları öne sürülen S.Ö ile N.B.A. adlı 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan şüpheliler, kavganın 'omuz atma' gerekçesiyle çıktığını ileri sürdü. Sorguları tamamlanan şüpheliler bugün Beyoğlu Adliyesi'ne sevk edildi.

BIÇAKLI KAVGAYA KARIŞAN GENÇLERİ MOBESE KAYITLARI ELE VERDİ
BIÇAKLI KAVGAYA KARIŞAN GENÇLERİ MOBESE KAYITLARI ELE VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 10:10:03
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 12:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?