31
Mayıs
2024
Cuma
BEYOĞLU - BEYOĞLU - İSTANBUL

Buzlanma kaza getirdi

İSTANBUL'DA BUZLANAN YOLLAR TRAFİK KAZALARINA SEBEP OLDU

İstanbul'da meydana gelen çeşitli kazalarında çok sayıda kişi yaralandı. Kazalara yollarda meydana gelen buzlanma yol açtı.

Edinilen bilgilere göre ilk kaza Beyoğlu Dolapdere Caddesinde meydana geldi. Aşırı süratli olduğu iddia edilen bir otomobil, buzlanan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarında park halindeki bir kamyonuna arkadan çarptı. Kazanın hemen ardında olay yerine gelen polis ekipleri, araç içindeki yaralı sürücüyü çıkararak ekip otosuyla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası motor kısmında yanma oluşan otomobil için olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. Yol, kaza nedeniyle trafiğe kapanırken, itfaiye

ekiplerinin çalışması sonucu belediye ekipleri tarafından temizlenen yol tekrar trafiğe açıldı.

İkinci kaza, Okmeydanı, TEM bağlantı yolu ile Hasdal bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. İki ayrı kazada da 8 araç buzlanan yol nedeniyle birbirine girdi. Kazalarda 4 kişi yaralanırken, kazaya karışan araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle çevre yolları bir süre trafiğe kapanırken, yollar tuzlama çalışmalarının ardında tekrar trafiğe açıldı. Maslak TEM bağlantı yolunda meydana gelen dördüncü ise bir araç kayganlaşan yoldan çıkarak yol kenarındaki duvara çarparak durdu.

Gece boyunca meydana gelen trafik kazalarda şans eseri can kaybının yaşanmaması sevindirirken, çok sayıda sürücünün de yaralandığı kaydedildi.

Belediye görevlileri ile trafik polislerinin buzlanan yolları temizleme çalışmaları devam ediyor.

İSTANBUL'DA BUZLANAN YOLLAR TRAFİK KAZALARINA SEBEP OLDU
İSTANBUL'DA BUZLANAN YOLLAR TRAFİK KAZALARINA SEBEP OLDU
İSTANBUL'DA BUZLANAN YOLLAR TRAFİK KAZALARINA SEBEP OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2011 Pazar 07:45:00
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 15:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?