24
Mayıs
2024
Cuma
BEYOĞLU - BEYOĞLU - İSTANBUL

Ölümle burun buruna

KASKSIZ MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ VE ARKADAŞI ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ

Beyoğlu Piyalepaşa'da başlarında kask olmadan trafiğe çıkan motosiklet sürücüsü ile arkasında oturan arkadaşı, meydana gelen trafik kazasında ölümle burun buruna geldi. Sürücünün hafif yaralandığı kazada, yere düşerken kafasını betona vuran arkadaşı ağır yaralandı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, konfeksiyonda çalıştıkları öğrenilen iki arkadaş, Çağlayan tarafındaki işyerlerine gitmek üzere motosikletle yola çıktı. Piyalepaşa Bulvarı üzerinde virajı alamayan 34 UF 8529 plakalı motosiklet, savrulmaya başladı. Başlarında kask olmadığı öğrenilen sürücü ve arkasında oturan arkadaşı savrulan motosikletten hızla yere düştü. Sürücünün hafif yaralandığı kazada, arkadaşı ise düşme sırasında kafasını betona vurarak ağır yaralandı.

Çevreden geçen vatandaşlar yaralıların yardımına koşarak, ambulansa haber verdi. Bu sırada yoldan geçen meraklı sürücüler kazaya bakmak isterken trafiği alt üst etti. Çağrılan ambulans, oluşan trafik nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. Olay yerine bir türlü ulaşamayan sağlık ekipleri, ambulansı yolun karşısında bırakarak yaralılara müdahale etti. Durumu ağır olan yaralı, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra sedyeye alındı. Ardından sağlık ekipleri sedyeyi, orta refüjdeki demir parmaklıkların üzerinden geçirip ambulansa taşıdı. Durumu daha iyi olan sürücü ise başka bir ambulansa alındı. Yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların ambulansla götürülmesinin ardından trafik normale döndü. Kaza yapan motosiklet olay yerine 20 metre uzaklıkta bulundu. Bir görgü tanığı, "Benim önümde gidiyorlardı. Virajı alırken sanırım gaza bastı. Motosiklet savruldu ve düştüler" dedi.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

KASKSIZ MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ VE ARKADAŞI ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ
KASKSIZ MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ VE ARKADAŞI ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ
KASKSIZ MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ VE ARKADAŞI ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 14:44:04
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 17:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?