5
Mayıs
2024
Pazar
BEYOĞLU - BEYOĞLU - İSTANBUL

Ahmet Nisbah Demircan

1967 yılında Kasımpaşa'da doğdu. İlk öğrenimini Piyalepaşa İlk Öğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra 1987 yılında Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nden mezun oldu. 1992 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Lisans eğitimini bitirip yine aynı üniversitede Siyasi Tarih ve Uluslar Arası İlişkiler alanlarında yüksek lisans yaptı.

Profesyonel iş hayatına turizm alanında rehber olarak başladı. Turizmin değişik dallarında tecrübe kazandıktan sonra özel bir turizm firmasında genel müdür oldu.

Sivil toplum kuruluşlarıyla da ilişkisi MÜSİAD' ın Dış İlişkiler ve Teşkilatlanma Komisyonu'nda görev almasıyla başladı. Akabinde Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğinde (TURSAB) değişik görevler üstlendi.

AK Parti Genel Merkez Turizm Komisyonu'nda Başkan Yardımcısı Sıfatıyla turizm politikalarının oluşmasında görev aldı. 3 Kasım 2002 Genel seçimlerinde İstanbul 2. bölgeden 16. sıra milletvekili adayı oldu.

28 Mart Yerel Seçimlerinde Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na Ak Parti' den aday oldu ve Belediye Başkanı olarak seçildi. İngilizce ve Arapça bilen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah DEMİRCAN, evli ve iki çocuk babasıdır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • Gülten Yiğit | ev alma konusunda yardım istiyorum. | 88.245.73.xxx | 10.04.2010 10:39:06

    sayın belediye başkanımız  sizden bana yardım etmeniz için bu yazıyı gönderiyorum.tabi öncelikle inşallah okunur.ben eşinden ayrılmış annemin yanında kalıyorum kendimin şuanda hiç bir gelirim yok.astım hastası olduğum içinde heriş alanında iş bulmamda zor oluyorsizden hem istiyorum hemde yardımcı olursanız toki evlerinden yaralanmak istiyoruz.ennem ev işine gidiyor onun aldığı 800 tl maaşla geçiniyoruz.kiradayız kira bedeli olarak 430 tl ödüyoruz onun için kira yerine toki evlerinden yararlanırsak kira tutarını taksit olarak verebiliriz bize bukonuda ne olur yardımcı olunuz.şuan ikamet yerimiz örnektepe mah.etibank cad.no:85/3 beyoğlu/ist