16
Haziran
2024
Pazar
SAĞLIK

Hizmet 24 saat

Beylikdüzü belediyesinin açıklaması şöyle: "Yolda düşüp yaralananlar için gezici doktor ve ekibi 24 saat sağlık hizmeti verecek. Yolda kalan araç sahipleri ve yolcuları için battaniye ve yiyecek maddeleri de hazırlanmış bulunmaktadır."

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Kriz Masası, yoğun kar ve buzlanmaya karşı bir dizi önlem alarak hazırlıklarını tamamladı.

Yapılan açıklamada, "Yolda düşüp yaralananlar için gezici doktor ve ekibi 24 saat sağlık hizmeti verecek. Yolda kalan araç sahipleri ve yolcuları için battaniye ve yiyecek maddeleri de hazırlanmış bulunmaktadır. Ana ve tali yollarda kar ve buzlanma nedeniyle kalan araç sahipleri için geçici konaklama mahalleri hazırlandı. Evinden çıkamayan hasta kişilerin gıda maddesi ekmek ve ilaç gibi gereksinimleri belediye mensupları tarafından evlere götürülecek. Karda saplanan, kaza geçiren araçlar için belediyeye müracaat halinde çekici ve kurtarma imkanı, 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mühendis Vehbi Orakçı ve kriz masası ekibi olumsuz hava koşulları sürdüğü müddetçe talepleri karşılamak için görev başında olacaklar" denildi.

Vatandaşlar ihtiyaç durumunda 24 Saat Yardım İsteme Hattı olan (0212 866 70 00) ve 0 212 866 70 70) numaralı telefondan Beyaz Masa'yı arayabilecek.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 17:40:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?