16
Haziran
2024
Pazar
SPOR

K.Beylikdüzü Spor sahada

K.Beylikdüzü Spor Kulübü, 2005-2006 futbol sezonunu açtı. Kulüp Lokali önünde gerçekleşen sezon açılışında; A takımı, 14-16 yaş grubu, gençler, yıldızlar, minikler olmak üzere 5 ayrı kategoride mücadele eden Beylikdüzü Futbol Takımı tam kadro sahada bulundu.

Kulüp yönetimi, sporcu ve vatandaşların katıldığı açılışta tek tek futbolcularla tokalaşan Orakçı; Atatürk’ün söylediği gibi “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. Sizlerinde öyle olduğuna inanıyorum” diye konuştu.


“Alt Yapı Önemli”
Sporun, başarıya endeksli olmasında; alt yapının da çok önemli olduğuna değinen Başkan Orakçı; “Cumartesi günü ilk maçımıza çıkacağız. İlk maçımızda pozitif enerji ve moralmen yüksek bir ruh haliyle sahaya çıkacağımıza inanıyorum. Takımımız gösterdiği gayretle bu sezon bir çok başarıya imza atacaktır. Belediyemizin ve yöneticilerimizin destekleriyle takımımızın çok güzel yerlere geleceği düşüncesindeyim” dedi.


Takım, Kampa Girdi
Sezon açılışından sonra, lige iddialı bir şekilde girmek isteyen K.Beylikdüzü Futbol Takımı kamp yapmak üzere Kuzuluk’a gitti. Bu yıl, 3. lige çıkmayı ciddi bir şekilde düşünen mavi-beyazlılar Cumartesi günü Sultanbeyli ile yapacakları maç öncesi kampta iyi bir hazırlık yaparak; moral depolayacaklar. Sultanbeyli maçına kilitlenen futbolcular, Başkan Orakçı’ya üç puan sözü verdiler.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2005 Perşembe 14:20:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup kılıç IP: 78.188.60.xxx Tarih : 30.08.2008 16:48:27

beylik düzü sporun yeni sezonda başarılı olacağına inanıyorm.yeni sezonda beylik düzünde ikamet eden biz vatandaş olarak başarılar diliyorm.ayrıca yıllarca futbol oynamış futbola gönül wermiş sol ayağını çok iy kullanan genç bir futbolcu olarak ebnde beylikdüzü sporun formasını giymek isterim bu konuda beylikdüzü sporun bir yöneticisiyle iletişim kurmak isterim.(gel_sensizim@hotmail.com)