17
Mayıs
2024
Cuma
ÇATALCA - İSTANBUL

AKP Çatalca Adayı Yücel:Sularımız içilebilir hale gelecek

Çatalca AKP belediye başkan adayı Ahmet Rasim Yücel yaptığı açıklamada "Çatalca'lı hemşehrilerime İstanbul büyük belediyesi ve ilçe belediyelerinde gösterilen büyük başarıları referans olarak sunuyoruz Çatalca belediyesini aldıktan sonra güzide ilçemizde çok şeyi değiştireceğiz" dedi.


Çatalca halkını daha mutlu ve memnun edeceğiz
Çatalca AKP belediye başkan adayı Ahmet Rasim Yücel açıklamasına şöyle devam etti. " Çatalca'lı hemşehrilerimize İstanbul büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerinde gösterilen büyük başarıları referans olarak sunuyoruz. Ortaya konulan eşsiz hizmetleri, Çatalca için örnek bir çalışma ve yapacaklarımızın teminatı olarak gösteriyoruz. Uygulayacağımız yönetim tarzıyla kuracağımız halk meclislerinde sevgili hemşehrilerimizin de katılması sağlanacak belediyemizde şeffaf ve adil bir yönetim sergilenecektir" dedi. Belediyede beyaz masa kuracaklarını söyleyen başkan adayı Yücel bu sayede vatandaşların sorunlarına en kısa zamanda çözüm bulacaklarını söyledi. A.Rasim Yücel " Çatalca'lı hemşehrilerimizle iç içe olup bu sayede işlerini daha da hızlandıracağız, böylece Çatalca halkını daha mutlu memnun edeceğiz. Çatalca'lı hemşehrilerimiz belediyeye evlerine giriyormuş gibi girecek her türlü sorunlarına kuracağımız beyaz masa ile en kısa zamanda çözüm bulacaklar" dedi. 

Sularımız içilebilir olacak
Çatalca'nın alt yapı ve su sorununa da değinen başkan adayı Yücel " Yenilenecek olan alt yapı çalışmaları sonrası yollarımız ve tretuvarlarımız yapılacak, sularımız içilebilir olacak ve getireceğimiz doğalgaz ile Çatalca'lı hemşehrimizin yaşamını kolaylaştıracağız. Çünkü aldığımız her oy Çatalca'mızın bize birer emanetidir. Akp olarak bu emanete sahip çıkmamız gerekir. Emanete sahip çıkmak ise ancak bilgi ve bilinçli kadrolarla mümkün hale gelir. Bizler insana güvenen katılımcılığa açık, toplumsal değerlerimize önem veren ulusal ve uluslar arası standartlarla hizmet üretmeyi amaç edindik 29 Mart sabahı Çatalca'ya modern anlayışını getireceğiz" dedi.
istanbul
Yayın Tarihi : 12 Mart 2004 Cuma 15:58:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?