30
Nisan
2024
Salı
ÇATALCA - İSTANBUL

Villaya sahte içki baskını

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Ekipleri, Çatalca'da villa görünümlü bir içki imalathanesine operasyon düzenledi. Operasyonda piyasa sürülmek üzere hazır halde binlerce şişe sahte votka ve rakı ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Çatalca'da bir villada sahte içki imalatı yapıldığını belirleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Ekipleri, dün gece operasyon düğmesine bastı. Villa görünümlü imalathaneye baskın düzenleyen ekipler, sahte içkilere piyasaya sürülmek üzere araçlara yüklenirken el koydu. Binlerce şişe sahte votka ve rakının ele geçirildiği operasyonda içki imalatında kullanılan çok sayıda araç gereç de bulundu. Operasyonda sahte içki ürettiği belirtilen bir kişi de gözaltına alındı.

Trakya bölgesinde piyasa sürüleceği belirtilen sahte içki şişelerinin üzerindeki sahte tekel bandrolleri ve yabancı markaların etiketleri dikkat çekti. Dışarıdan bakıldığında villayı andıran imalathanede üretilen sahte içkilerin gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar özenle üretildi görüldü.

Operasyon sonrası çilingir çağıran polis ekipleri, villadaki deponun kapılarını teker teker açtırdı. Depoda bulunan içkiler polis tarafından dikkatle sayılarak imha edilmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2012 Perşembe 15:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?