18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇATALCA - İSTANBUL

Çatalca Belediyesi'nin ücretsiz otobüs seferleri başladı

Çatalca Belediyesinin ücretsiz servis aracı Çatalca halkına hizmet vermeye başladı:
Her sabah saat 8,00 de Belediye Binası önünden hareket ederek ilçe içindeki mevcut duraklara uğrayarak 8,30 da Çatalca tren istasyonuna yolcuları ulaştırmaktadır.
Trenle gelen  yolcuları da istasyondan alarak aynı güzergahta duraklara bırakmaktadır.Aynı zamanda  Gökçeali-Muratbey arası tüm duraklarda  tripling yapmaktadır. Özellikle Sağlık ocağı ve Devlet Hastanesi arası yolcu taşıyan aracımız hastalarımıza da hizmet vermekte...
Yapılan bu çalışmalar için halkımız minnettarlığını göndermiş olduğu maillerle ifade ediyor ve İsmail İP’e teşekkürlerini iletiyor.
istanbul
Yayın Tarihi : 12 Mart 2004 Cuma 15:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
barış dadak IP: 88.239.88.xxx Tarih : 17.01.2009 15:01:19

ben grüyorum hastenenin önünden kalkıp meslek lisesine giden bir çok minibüs var ve bunların çoğu iş yapmıyor 1-2 kişile gidyorlar bence bunları 2 ye ayrıp 2 hat yapmak lazım mesala bi tenesi hastaneden başlatıp-eczane-konutlar-belediye konutları-ito çpl-top sahası-sanayi-meydan-meslek lisesi olarak gider ve daha çok iş yaparlar halk ta rahat eder hele perşembe günleri (pazar olduğu için onlar için çok iyi olur) bi başka hatta sebest bölge-bayır-36 evler-f.paşa cami-adliye-otbüs durağı-kaleiçi-meydan olursa onlarda iş yapar herkez menun olur daha bir sürü atnetif hatlar çıkrtılablir mesala 1 tene daha aklıma geldi hastane-ali çavuş-mescit cami-ali paşa cami-beyaz evler-ito-top sahası-meydan sizcede iyi olmaz mı bence yetkili kişilerin bi düşünmesi lazım.