16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇATALCA - İSTANBUL

Nesin: Evcilik oynamışlar

Çatalca’daki Aziz Nesin Vakfı’nda kalan 14 yaşındaki bir kız çocuğunun, vakıfta kalan 17 yaşındaki iki gencin tecavüzüne uğradığı iddiaları üzerine basın toplantısı yapan Aziz Nesin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nesin, olayın komplo olduğunu iddia ederek kızın annesini suçladı.

Nesin, “Nesin Vakfı’nın adını kullanarak ünlenmek isteyen anne Gülhan K., için yönetmenlere sesleniyorum bu kadını keşfetsinler” diye konuştu.

Kesinlikle tecavüzün söz konusu olamayacağını ileri süren Nesin, “Bundan 4-5 yıl önce, çocukluk döneminde saklı gizli oynanmış bir ‘evcilik oyunu’ vardır. Bu evcilik olayı aşırıya kaçmıştır. Eğer bir taciz söz konusuysa, 10-12 yaşlarında ergenliğe henüz erişmemiş bir çocuk ne kadar taciz edilebilirse o kadar taciz söz konusudur. Gençlerden biri patalojik nedenlerle diğer iki delikanlıya iftira atmıştır” diyerek iddialarını sıraladı.








‘Bir kız daha saldırıya uğradı’

Tecavüze uğradığını iddia eden 14 yaşındaki Z.K. savcıya verdiği ifadesinde aynı iki gencin 13 yaşındaki N.’ye de tecavüz ettiğini ileri sürdü. Konuyla ilgili açıklama yapan avukat Hanefi Aktaş, “Jandarma önceki akşam kızı yurttan aldı. Z.K. iki kardeşinin dışında iki çocuğun da tacize maruz kaldığını söyledi” dedi. N., ve Z.K. tecavüz iddialarını üzerine Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, tacize uğradığı iddia edilen iki kız çocuğunun yanı sıra iki kız çocuğu da tanık olarak adliyeye gönderildi.

akşam
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2007 Çarşamba 14:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?