22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇATALCA - İSTANBUL

Tank facia yarattı: 2 ölü, 1 yaralı

Çatalca’da manevra yaparken paletinin atması sonucu kontrolden çıkan askeri tank, karşı yönden gelen 2 otomobili biçti. 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada, 1 kişi ağır yaralandı.

Kestanelik Köyü Şeytanderesi mevkiinde manevra yaparken paleti atan askeri tank kontrolden çıktı. Hızla ilerleyen tank, karşı yönden gelen ve içinde 2 kişi bulunan 34 JRY 31 plakalı otomobili biçti. Tank daha sonra, yol kenarında park halindeki Ramazan Koç’a ait 34 TC 233 plakalı otomobili altına aldı.

Kazada 34 JRY 31 plakalı otomobilde bulunan Halim Akıncı ve İbrahim Candan hayatını kaybederken, ağır yaralanan 1 kişi de olay yerine gelen ambulansla Çatalca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında tankı kullanan askerin şoka girdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Bu arada tankın çarptığı araçta hayatını kaybeden 2 kişinin yakınları, olay yerinde jandarmayla tartıştı. Ölen şahıslardan birinin yakını, bir jandarmaya tokat attı.

Acı haberi alan Akıncı ve Candan’ın yakınları, kısa sürede olay yerine geldi. Cesetlerin başında gözyaşı döken acılı aileler, olay yerinde jandarmayla tartıştı. Tartışma sırasında kısa süreli bir arbede yaşanırken, ölen şahıslardan birinin yakını, bir jandarmaya tokat attı. Yaşanan gerginlik, çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2005 Çarşamba 14:07:55
Güncelleme :28 Mart 2006 Salı 15:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?