24
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Doğalgazlı günler yaklaştı

Çatalca'da ihalesi biten doğalgaz kazı çalışmaları İlçenin tüm sokaklarında hızla devam ediyor. Doğalgaz kazı çalışmalarının % 70 tamamlandı. Çatalça Belediyesi, kısa süre içinde çalışmaların tamamlanarak, ilçenin doğalgaza kavuşacağını duyurdu.

İstanbul'da doğalgaz kullanan ilçeler arasına kısa süre sonra Çatalca da katılacak. Belediye Başkanı İsmail İp’in de sık sık katıldığı çalışmalarda görevliler büyük özveri içinde. Bir an önce Çatalca halkının doğalgaz’a kavuşturmak isteyen yetkililer halkın büyük desteğini alıyor.

Çatalca şehir merkezinde ana arterler ve şehrin özellikle İstanbul girişi , Atatürk caddesi, Cumhuriyet meydanı, Çarşı içi, Lise civarı, Beyaz evler bölgesinde geçen yıldan döşenen doğalgaz hattı,son iki aydır, binaların iç tesisatları ve binaların daire içlerine kadar döşeniyor.Abonelik başvurusu yapılmaya başlanan doğalgaz önümüzdeki Ağustos ayı içerisinde kullanılmaya başlanacak.Şu günlerde Çatalca’nın Kaleiçi mahallesine giren doğalgaz ekipleri son derece hızlı ve güvenli çalışarak önümüzdeki kış , bütün Çatalca ‘da doğalgaz’ın yanmasını sağlayacak.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 10:52:54
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 20:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?