18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE
Belediye Sayfaları

Kapkaççıya direnince hastanelik oldu

Unkapanı'nda yürüyen Türkistan uyruklu bir kadın, çantasını almak isteyen kapkaççıya direnince hastanelik oldu. Talihsiz kadını yerde sürükleyen ve tekmeler atan kapkaççı, vatandaşlar müdahale edince çantayı alamadan kaçtı.

Unkapanı Atatürk Bulvarı'nda yürüyen Doğu Türkistan asıllı Cuma Han (50) isimli bayanın yanına yaklaşan bir kapkaççı, içerisinde bir miktar para bulunan çantayı almak istedi. Çantasını kaptırmamak için direnen Cuma Han, kapkaççı tarafından yerde bir süre sürüklendi. Israrla çantayı almaya çalışan kapkaççı, sürüklediği kadına bir yandan da tekmeler atmaya başladı. Olayı fark eden vatandaşlar, kapkaççıyla boğuşan Cuma Han'ın yardımına koştu. Vatandaşların müdahalesi üzerine kargaşadan yararlanan kapkaççı çantayı bırakarak kaçtı.

Direndiği kapkaççı tarafından hastanelik edilen ve yüzü kanlar içinde kalan Cuma Han için olay yerine ambulans çağırıldı. Büyük korku yaşayan Cuma Han, "Bir kişi birden üzerime geldi. Çantamı almaya çalıştı. Beni yerde sürükledi ve tekme attı. Çantamı alamadan kaçtı" dedi. Vatandaşlar ise, "Kadına saldırdı. Çantasını almaya çalıştı. Biz araya girince çantayı bırakıp kaçtı" diye konuştu.

Yüzünden yaralanan kadın, ambulansla Haseki Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan şahsın yakalanması için soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2005 Çarşamba 14:50:57
Güncelleme :3 Ağustos 2005 Çarşamba 14:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?