19
Mayıs
2024
Pazar
EYÜP - İSTANBUL

Dikkat manda çıkabilir!

OTOYOLDA MANDA VAR

İstanbul'da, sürüden ayrılarak TEM Otoyolu Kemerburgaz mevkiinde gezintiye çıkan iki manda, trafiği alt üst etti. Bir anda mandalarla karşı karşıya kalan çok sayıda araç sürücüsü, muhtemel bir kazadan kılpayı kurtuldu. Karşısına çıkan mandalar nedeniyle bir anda direksiyonu kıran bayan sürücü ise, aracıyla birlikte su kanalına uçtu.

Sürüden ayrılarak yollarını kaybeden iki manda, TEM Otoyolu'na çıkınca ilginç görüntüler yaşandı. Kemerburgaz mevkiinde araçlarıyla ilerleyen çok sayıda sürücü, otoyolda adeta gezinti yapan mandalarla karşı karşıya kaldı. Mandalara çarpmamak için ani manevralar yapan sürücüler, kazadan kılpayı kurtuldu. Bir otomobil ve bir kamyon sürücüsünün, mandalara çarpmamak için yaptığı ani hareketler yürekleri ağızlara getirdi.

Çok sayıda sürücü muhtemel bir kazayı kılpayı atlatırken, ismi öğrenilemeyen bayan sürücü kazadan kaçamadı. Bayan sürücünün mandalara çarpmamak için direksiyonu bir anda kırmasıyla kontrolden çıkan 34 KBL 01 plakalı otomobil, takla atarak yol kenarındaki su kanalına uçtu. Şoka giren sürücü, ters dönen araçtan çevreden yetişen sürücüler tarafından çıkarıldı. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan bayan sürücü uzun süre kendine gelemedi.

Trafiği adeta alt üst eden mandalar, bir süre sonra otoyoldan çıkarak gözden kaybolurken, bir sürücü, "Ben mandaları gördüm ve hemen jandarmayı aradım. Çok sayıda araç kaza atlattı. Bir bayan sürücü de kaza yaptı" diye konuştu.

OTOYOLDA MANDA VAR
OTOYOLDA MANDA VAR
OTOYOLDA MANDA VAR
OTOYOLDA MANDA VAR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 10:11:04
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 15:20:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
u.nuri şen IP: 88.250.64.xxx Tarih : 9.12.2009 00:57:34

tüm muataplara ve bayan sürücüye geçmiş olsun dilerim ama bu bayan sürücülerin tamamına yakını potansiyel bir kazaypıcı trafikte ne yaptıkları belli olmuyor aracımın cevresinde ve bilhassada önümde olduğunda daha dikkatli olarak onlardan mümkün olan en kısa zamanda uzaklaşıyorum kişilik olarak saten panik etek olan bu bayanlar birde riskli ortamlarda daha fazla panik yapıp ortalığı karıştırıyorlar eski bir söz vardır kadınlar ve tavuklar tehlike anında tehlikenin içine atılırlar diye bu doğrudur