20
Mayıs
2024
Pazertesi
EYÜP - İSTANBUL

Hafriyat kamyonu devrildi: 1 yaralı

KEMERBURGAZ'DA HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ: 1 YARALI

Kemerburgaz'da önünde seyreden kamyona arkadan çarptıktan sonra karşı şeride geçerek devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı.

Sık sık hafriyat kamyonlarının yaptığı kazalarla gündeme gelen Kemerburgaz'da yine bir kamyon kazası meydana geldi. Facianın eşiğinden dönülen kazada, Kemerburgaz'dan Göktürk istikametinde seyreden 34 MHH 65 plakalı hafriyat kamyonunun sürücüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak önünde seyreden Sinan Bostan yönetimindeki 34 AL 0610 plakalı kamyona arakadan çarptı. Çarpma sonucu Sinan Bostan yönetimindeki kamyon bariyerlere çarparak dururken, hafriyat kamyonu ise bariyerleri aşarak karşı

şeride geçtikten sonra devrildi. Kaza sırasında karşı şeritten herhangi bir aracın geçmemesi olası bir faciayı önledi. Kaza sonrası yaralı sürücü vatandaşlar tarafından aracın içinden çıkartılarak, olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Kazayı gören hafriyat kamyonu sürücüleri de olay yerine gelerek bilgi aldı.

Hafriyat kamyonunun çarptığı kamyonun sürücüsü Sinan Bostan, "Arkadan hızlı mı geliyordu neydi anlamadım. Bana vurdu, ben de bariyerlere çarptım. O da karşı şeride geçerek devrildi. Bu havada fazla süratli gidilmez" diye konuştu.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

KEMERBURGAZ'DA HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ: 1 YARALI
KEMERBURGAZ'DA HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ: 1 YARALI
KEMERBURGAZ'DA HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 13:43:05
Güncelleme :23 Ocak 2011 Pazar 22:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?