23
Mayıs
2024
Perşembe
EYÜP - İSTANBUL

Küfür eden arkadaşını kurşunladı

Eyüp’te, kendisine küfür ettiğini öne sürdüğü arkadaşını silahıyla vurarak yaralayan 1 kişi yakalandı. Olayda ağır yaralanan şahıs, uzun süre ambulans bekledikten sonra, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay salı 02.30 sıralarında Eyüp Feshane önünde gerçekleşti.

Yılmaz Pire yönetimindeki 34 EJ 475 plakalı Mercedes marka otoyla Feshane önüne gelen Kadir Şenol (50) ile Özgen Özkan (25) bilinmeyen bir nedenden dolayı araç içinde tartışmaya başladı. Araçtan inen Özkan, silahını çekerek Şenol’u karnından ve kafasından vurdu.Daha sona olay yerinden kaçmaya çalışan Özkan, polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Özkan, gazetecilerin "Şenol’u neden vurdunuz?" sorusuna, "Küfür etti, küfür eden herkesi vururum" yanıtını verdi.Yaralı olan Kadir Şenol, arkadaşı Yılmaz Pire’nin ayakları dibinde uzun süre ambulans bekledi. Şenol, yarım saat sonra gelen ambulansa İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Aynı araçta bulunan ve aracın şoförü olan Pire, neden kavga yaptıklarını, olayın nasıl olduğunu ve şahısları tanımadığını iddia etti. Araç da, Özkan’ın silahından çıkan kurşunlara hedef olurken, polis araç ve olayın gerçekleştiği yere güvenlik şeridi çekti. Yakalanan Özkan, gözaltına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2005 Salı 12:12:33
Güncelleme :22 Mart 2005 Salı 12:15:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?